Nieuws
[update] Aanvullende werkzaamheden netwerk en routers
Geplaatst door Michel [Support] aan 17-07-2024 11:50

Naar aanleiding van onze eerdere melding "Werkzaamheden aan het netwerk en routers komende periode" van 5 juli j.l. moeten er nog een aantal routers gereboot worden.

Het meerendeel van de routers zal in de avond- / nachtelijke uren worden gereboot om de overlast te beperken. Datacenter technici gaan een tweetal routers nu al direct rebooten (met het minste aantal server klanten hierop) om te zien wat het resultaat hiervan is. Verwachte downtime is circa 5 á 8 minuten. Excuses voor het ongemak in deze, maar dit is een noodzakelijke stap om het netwerk te verbeteren en te optimaliseren voor alle klanten.

Wanneer beide routers terug online zijn, dan melden wij dit hier natuurlijk. Wanneer de test als positief wordt ervaren inzake de performance, dan zullen de komende tijd meer routers gereboot worden uiteraard, maar dit zal dan in de late avond of nacht zijn.

Update (12:05): de twee routers waren vrij snel terug (rond 4 minuten). Dus downtime was minimaal. Datacaenter technici gaan nu het één ander controleren/bekijken.


Reacties (0)