Nov
17
Upgrade MySQL 5.5 naar 5.6
Geplaatst door Michel [Support] aan 17-11-2017 19:05

Update 19:47: de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Excuses voor eventuele overlast.

Momentel zijn wij de volgende servers de MySQL versie aan het upgraden.
Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, dan melden wij dat hier.
Naar verwachting zal de downtime tot een minimum beperkt zijn.

Meer lezen »

Oct
26
Onderhoud Spamprotector
Geplaatst door Michel [Support] aan 26-10-2017 21:22

Update (22:22): onderhoud is succesvol voltooid en alles draait weer naar behoren.

Momenteel zijn wij bezig met onderhoud van de Spamproof server. Hierdoor is het (tijdelijk) niet mogelijk om de Spamprotector interface op te roepen en/of in te loggen.
Emails worden uiteraard wel gewoon afgeleverd. Naar verwachting zal dit niet lang duren.

Excuses voor het eventuele ongemak.